Specialisme

Verbindingen & netwerken

PSTN netlijnen

Tekst

Wifi netwerken

Tekst

UTP netwerken

Tekst

xDSL verbindingen

Tekst

Glas netwerken

Tekst

VPN netwerken

Tekst

VPN netwerken

Tekst

Glas verbindingen

Tekst

xDSL verbindingen

Tekst

Siptrunks & belverkeer

Tekst

PSTN netlijnen

Tekst

SIP-trunks en belverkeer

Telecom Services uw telefonie provider.

Telecom Services levert ook eigen SIP-netlijnen met zeer voordelige gesprekskosten. U ontvangt maandelijks een overzichtelijke gespecificeerde factuur van uw belverkeer. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw telecom diensten.

Onze SIP-netlijnen kunnen zowel via een voice-only-verbindingen, via aparte veilige VLAN’s op een internetverbinding als via het openbare internet geleverd worden.

Verbindingen

Telecom Services uw leverancier van verbindingen.

Telecom Services levert en adviseert u provideronafhankelijk en op basis van alle verschillende type dragers, zoals FTTO/FTTH glasvezel en xDSL koper, de best passende oplossing. Ook hierbij opereren wij als uw totaalleverancier en zorgen er voor dat u al uw telecomdiensten, telefoonverkeer en de benodigde verbindingen maandelijks op één overzichtelijke factuur ontvangt.

Telecom Services biedt u eveneens alle relevante aanvullende diensten zoals onder meer 4G-backup, IP-VPN netwerken om uw vestigingen met elkaar te verbinden, VPS cloudoplossingen en datacenter housing aan.

ICT-Netwerken

Als totaalleverancier levert Telecom Services uiteraard ook de bouwstenen voor uw interne netwerk. Hierbij kunt u denken aan:

  • WiFi netwerken: Op basis van een gedegen inmeting en dimensionering, om uw locatie(s) te voorzien van een goede dekking, leggen wij uw WiFi-netwerk aan. Telecom Services, ook voor uw Cloudmanaged Wi-Fi! Wist u dat Telecom Services ook uw WiFi-datanetwerken kan ontwerpen, installeren, onderhouden en managen? Wij beheren uw netwerkswitches en Wi-Fi acces points via de cloud.
  • UTP netwerken: Uiteraard kunnen wij ook uw interne databekabeling aanleggen. Op basis van een goed passend advies leveren wij uw datanetwerk met wandaansluitingen inclusief inrichting van uw automatiseringsruimte met patchkasten en noodstroomvoorzieningen.
  • Actieve componenten: Telecom Services levert eveneens de benodigde netwerkcomponenten zoals routers, switches en firewalls.

Wilt u meer weten over verbindingen en netwerken?