Specialisme

Opties en applicaties

Unified Communications

Unified Communications staat voor integratie van uw telefonie-oplossing met onder andere e-mail, agenda, chat, fax en webconferencing. Onze UC-oplossingen bundelen deze communicatievormen op één plek en stellen u in staat om flexibel en efficiënt te communiceren.

Computer-Telefonie integratie

Telecom Services helpt u met Business Intelligence door een koppeling van uw CRM of ERP-pakket met uw telefonie-oplossing te maken. Door een automatische pop-up van de juiste klantenkaart op het beeldscherm van uw werkplek bent u in staat om uw klanten persoonlijker en efficiënter te woord te staan.

De click-to-dial functionaliteit voor uw uitgaande gesprekken zorgt daarnaast voor veel snelheid en gemak.

Klant Contact Centers

Voor organisaties met veel inkomende oproepen hebben wij professionele en passende Contact Center oplossingen te bieden. Hiermee helpen wij u met het managen van uw wachtrijen, een juiste verdeling van uw gesprekken en een soepele afhandeling van uw inkomende telefoonverkeer.

Management Rapportage

Om de kwaliteit van uw telefonische dienstverlening te verbeteren heeft u de juiste informatie nodig. Meten is weten! Door gebruik te maken van management rapportagetools helpen wij u uw prestaties en serviceniveau te verhogen.

Voice/Video Conferencing met Web Collaboration

Video Conferencing heeft in de afgelopen periode een vlucht genomen. Integratie met uw telefonie-omgeving biedt u nog meer voordelen.

BHV en personeelsalarmering toepassingen

Voor uw BHV en personeelsalarmering hebben wij diverse oplossingen van portofoons tot geïntegreerde DECT-handsets met noodknop en/of omvalbeveiliging in ons assortiment.

Gespreksopname

Verbeter de kwaliteit van uw telefonische dienstverlening door uw afspraken vast te leggen en de mogelijkheid om dit op ieder gewenst moment terug te luisteren.

Met onze professionele en betrouwbare oplossing op maat neemt u al uw gesprekken automatisch op, bewaart u ze en vindt u ze gemakkelijk terug.

IP-DECT

IP DECT biedt interne draadloze communicatie voor kleine en grote organisaties. Het biedt u de mogelijkheid om uw bereikbaarheid en flexibiliteit te verbeteren. Met meerderde IP-DECT zenders kunt u complete dekking in uw gebouw realiseren.

Belangrijke voordelen ten opzichte van mobiele telefonie zijn volledige integratie, zicht op uw interne bereikbaarheid en lagere belkosten.

VoWiFi telefonie

VoWiFi staat voor Voice over WiFi. Met deze draadloze variant van Voice over IP kunt u bellen over uw WiFi datanetwerk. Voor een optimale werking is de kwaliteit en dekking van uw interne WiFi-netwerk van cruciaal belang. Wij kunnen u de benodigde service en advies bieden.

Wilt u meer weten over de opties en applicaties?