Winnaar Best Unified Communications Project 2016

In het Zalmhuis te Rotterdam zijn op 16 november 2016 tijdens de feestelijke Award Night de Telecom Inspirience Awards uitgereikt. Telecom Services won de award voor Best Unified Communications Project 2016 met haar ingezonden klantcase Gemeente Wageningen. Antoon ter Brugge, trotse directeur van Telecom Services, nam de award in ontvangst voor dit aansprekende project.  

Beoordeling door de vakjury

Jeroen Smits reikte samen met de leden van de vakjury de award uit tijdens het Black Tie gala-diner in het Zalmhuis. Met 140 aanwezigen was het award-event compleet uitverkocht. 

Beoordeling door de vakjury: 
Een duidelijke winnaar in deze categorie. De inzending die van de jury de meeste punten kreeg, wordt een “goed voorbeeld van een echt UC project met Mobile Mits strategie” genoemd. “Kortweg: een mooie oplossing”, aldus een ander jurylid. “Een innovatieve en slagvaardige stap die de bereikbaarheid van medewerkers echt vergroot.” 

Ook dit jaar zijn alle 70 inzendingen beoordeeld door een brede groep van vakjuryleden die vele uren hebben gestopt in het vergelijken van de diverse klantcases. 

 

De volgende personen maken deel uit van de jury:

Jan van Alphen (BTG), Sef Heldens (TBM), Marcel Ederveen (Nivo netwerkarchitecten), Jan-Hein Bastiaenen (Strict), Rex Vermeulen (Mantor), Ruud Alaerds (DHPA), Sonny Duijn (ABN AMRO), Rogier Brugman (Telecom Netwerk Den Haag), Daniëlle Evers (ICTWaarborg), HP van Tilburg (Connexie), Evert-Jan Westera (Contera ), Pieter van Opbergen (Fasttel), Rob Kurver (Cavell Group), Leo van Schie (SaaS4Channel), Sander van Buuren (LewisPR), Ed Achterberg (Telecompaper)

Klantcases:

Klantcase gemeente Wageningen ( NL )
Klantcase gemeente Wageningen ( EN )