Unified Communications

Unified Communications (UC) 
UC gaat over het samensmelten van communicatievormen. 

Wat is UC? 
Unified Communications is de integratie van real-time communicatiediensten, zoals instant messaging (chat), presence-informatie, telefonie (inclusief IP-telefonie), video-conferencing, desktop sharing, het delen van gegevens (met inbegrip van web verbonden interactieve elektronische whiteboards), call controle en spraakherkenning met niet-real-time communicatie diensten, zoals unified messaging (geïntegreerde voicemail, e-mail, sms en fax). 

UC is niet noodzakelijkerwijs een enkel product, maar een reeks van producten die een consistente uniforme gebruikersinterface en gebruikerservaring op meerdere apparaten en media-types biedt. In de breedste zin van het woord kan UC, alle vormen van communicatie omvatten die worden uitgewisseld via een netwerk naar andere vormen van communicatie. 

Het doel van UC 
Het doel van UC is bedrijfsprocessen en intermenselijke communicatie te optimaliseren door tijdsverloop te beperken, informatiestromen gericht te beheren en afhankelijkheid van communicatiemedia en -apparaten te elimineren. 

Waar het om draait 
UC draait om een zich steeds ontwikkelende communicatietechnologie architectuur die alle communicatie tussen mensen en systemen binnen perspectief automatiseert en uniformeert welke resulteert in een voor gebruiker gelijkwaardige beleving. 

Telecom Services biedt toepasbare UC oplossingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, instellingen en de overheid. 

Telecom Services, e-mail, sms, fax, voicemail, spraakherkenning, desktop sharing, video-conferencing, instant messaging, presence-informatie, telefonie, real-time communicatie

Wilt u meer weten over onze unified communications?

Neem dan contact met ons op!