Online labelling tool Siemens

Hieronder een eenvoudige manier om de toetsen van uw Unify (voorheen Siemens) OptiPoint, OptiSet of OpenScape toestel te labelen.

Wat is er voor nodig

• Microsoft ® Word 6 of hoger
  • Img/KeyLabeling-geschikte printer (bv. ink-jet of laser), welke is geconfigureerd als uw standaard printer

stap voor stap

• 1e stap : klik met de muis op het benodigde gele vlak van uw Unify OptiPoint, OptiSet of OpenScape toestel welke u wilt labelen.
  • 2e stap : er opent zich een nieuw venster, waarbij u kunt kiezen om het DOC-bestand te openen of op te slaan : open nu het bestand en print het.
  • 3e stap : vul de grijze velden in.
    Let op, maximaal 20 karakters per veld.
  • 4e stap : uitknippen en label op het toestel aanbrengen.

Klik hier voor de lijst met toestellen.