Telecom Service Oost
Twentepoort Oost 51
7609 RG Almelo
T 0546-546 546
info@telecomservices.nl

Over ons

Telecom Services Over ons

Wie zijn wij?
Telecom Services, gevestigd te Almelo, is al meer dan 20 jaar nationaal actief als gerenommeerde, in communicatie gespecialiseerde (ICT) dienstverlener. Zij adviseert, levert, implementeert en onderhoudt merkgebonden communicatieoplossingen toebehorende aan de dag van vandaag.

Wat is de visie?
Een organisatie en haar medewerkers dienen op de dag van vandaag overal, ongeacht plaats of tijdstip, bereikbaar te zijn en toegang te hebben tot specifieke data en toepasbare applicaties, gebruikmakend van het meest logisch voorhanden zijnde apparaat.

Wat bieden wij?   
Telecom Services biedt hard- en softwarematige geori├źnteerde communicatie producten en diensten toegespitst op het vernieuwen / verbeteren van de communicatie, het verlagen van de kosten en/of het verhogen van de bereikbaarheid.

Waarom zijn wij anders?
U heeft 'gegoogeld', gesproken met collega's, vrienden en kennissen. U heeft uw communicatie idee├źn (deels) geformuleerd. U wilt nu spreken met een dienstverlener die met u meedenkt en u correct adviseert, waarbij u weet dat professionaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid prevaleren.

Wilt u meer weten over Telecom Services Over ons? Neem dan contact met ons op!